Board index
It is currently Wed Aug 15, 2018 12:29 pm

All times are UTC - 4 hours




Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: DEBUG ERROR ---- CRUSHED
PostPosted: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm 
Offline
Team Founder/Forum Administrator
User avatar

Joined: Thu Sep 26, 2002 11:05 am
Posts: 4224
Location: Blackwood, NJ USA
I think the debug error may be gone for good, please let me know if you see it...


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Oct 25, 2002 9:17 am
Posts: 3718
Location: Philadelphia, PA
So does this mean you're going to come out and play at the right track this weekend?? I mean, since you got the error fixed?? :-? :P :P :P :rotfl:

_________________
Team Belly....
Team Tekin | Banzai Motors | Bodies By Bean | Exotek Racing | | Team Belly
Tamiya M03/M05 -- Tamiya F104 -- CRC Gen-XL -- HB Cyclone TC -- HB Cyclone TCX -- HPI R40 -- MR02


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2002 10:40 pm
Posts: 435
Location: The Dark Side of the Sun
John might not be able to come out and play cause I just noticed that the "View newest post" link doesn't seem to work. If it's not one thing it's another.

_________________
Image TEAM CITA Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 31, 1969 8:00 pm 
Offline
Team Founder/Forum Administrator
User avatar

Joined: Thu Sep 26, 2002 11:05 am
Posts: 4224
Location: Blackwood, NJ USA
I've never used that feature, where is it???


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 09, 2004 1:36 pm 
Offline
Team Founder/Forum Administrator
User avatar

Joined: Thu Sep 26, 2002 11:05 am
Posts: 4224
Location: Blackwood, NJ USA
Ok, had to do some more work, the side effect has been we lost the dates on the posts...I am going to work to get them back, but not sure if it will happen...


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 09, 2004 3:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2002 10:40 pm
Posts: 435
Location: The Dark Side of the Sun
TigeRyan wrote:
I've never used that feature, where is it???


It looks like this: Image

_________________
Image TEAM CITA Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 09, 2004 3:31 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2002 10:40 pm
Posts: 435
Location: The Dark Side of the Sun
TigeRyan wrote:
Ok, had to do some more work, the side effect has been we lost the dates on the posts...I am going to work to get them back, but not sure if it will happen...


Looks like you succeeded. The dates are back.

_________________
Image TEAM CITA Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 09, 2004 10:44 pm 
Offline
Race Director
User avatar

Joined: Mon Oct 21, 2002 10:48 am
Posts: 3659
Location: Hackistan
TigeRyan is da MAN!!!! Great job exterminating DEBUG!!!

:squish:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 10, 2004 8:25 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Nov 24, 2002 10:11 pm
Posts: 60
Location: Pitman, NJ
the DEBUG error is gone, but I can't see any of the dates on the posts, except for the latest ones.

_________________
Been there since the beginning......Off and on a few times......


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 10, 2004 6:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2002 10:40 pm
Posts: 435
Location: The Dark Side of the Sun
mrhemi1971 wrote:
the DEBUG error is gone, but I can't see any of the dates on the posts, except for the latest ones.


That's probably one of the unfortunate side effects of all the debugging going on.

_________________
Image TEAM CITA Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 10:47 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2002 10:40 pm
Posts: 435
Location: The Dark Side of the Sun
Hey John I found a new problem. I tried to post a reply to your "geek bling bling" posting in the off topic forum, and I got this: "Sorry, but only moderators can reply to posts in this forum."

_________________
Image TEAM CITA Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 11:16 am 
Offline
Team Founder/Forum Administrator
User avatar

Joined: Thu Sep 26, 2002 11:05 am
Posts: 4224
Location: Blackwood, NJ USA
Yeah, I knew there were a couple of those left from the upgrade...should be fixed....


Top
 Profile E-mail  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 12:25 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 28, 2002 10:40 pm
Posts: 435
Location: The Dark Side of the Sun
Thanks.

_________________
Image TEAM CITA Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 7:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jan 19, 2003 11:05 pm
Posts: 467
Location: Pennsville
how come I dont get emailed anymore when I get a PM? it is still selected in my profile.......


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 19, 2004 9:07 pm 
Offline
Team Founder/Forum Administrator
User avatar

Joined: Thu Sep 26, 2002 11:05 am
Posts: 4224
Location: Blackwood, NJ USA
I have disabled it until I can find a good consistent way to send emails without the dreaded debug message...once I get a solution it will be back...


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 4 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group